by

Cum arata noul iPhone 6?

Cum arata noul iPhone 6? Evident, mult prea mare pentru gusturile utilizatorului normal de iPhone. Nu stiu cat de OK e sa lansezi un produs pe un grup tinta care clar trebuie sa faca eforturi sa se adapteze, s-ar putea sa fie o miscare gresita a celor de la Apple, dar niciodata nu ma mira compromisurile pe care le pot face oamenii atunci cand vor sa faca parte dintr-un grup care ii defineste.

Am citit, insa, un articol despre surprizele iPhone 6 si m-am mai calmat un pic. Insa tot nu cred ca va fi mai comod ecranul. Degetele mele sunt scurte!

dimensiunea ideala a touch-ului iPhone
iPhone 5 era deja un pic cam mare. Pentru ca un telefon sa fie comod de manevrat cu o singura mana, trebuie sa aiba sub 4.7 inchi

Exista o tipa pe Youtube, fanatic al produselor Apple, o cheama iJustine si face filme de ani de zile. De data asta a stat peste 50 de ore la coada pre-lansare pentru noul iPhone 6. A facut si ea un filmulet cu deschiderea cutiei si a comparat 5S cu 6, varianta de 5.5 inch, live.. Diferentele intre iPhone 6 5.5 si iPhone 5S se vad in imagini.

Unele site-uri spun ca iPhone 6 va ajunge in Romania pe 19 Septembrie, dar iata ca e 20 septembrie deja si nu se aude nimic. Toti scriu pe site-uri ca „expected release data: september”… OK, inca 10 zile atunci. E OK, nu vreau sa stau la coada ca iJustine 🙂

Voua va place iPhone 6? Credeti ca merita 3500+ lei?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.