Skip to content

Incepe Bucharest Comedy Week

Am mai vorbit despre Bucharest Comedy Week si in trecut, si se pare ca inca sunt entuziasmata de idee!  De abia astept sa inceapa si sper sa ajung macar la cele mai importante dintre evenimente din program. Intre timp a prins viata si site-ul oficial Bucharest Comedy Week, au lansat chiar si un filmulet de prezentare Bucharest Comedy Week iar programul complet Bucharest Comedy Week se poate gasi aici.

Bucharest Comedy Week 2014
Bucharest Comedy Week 2014

Cateva evenimente pe care nu trebuie sa le pierdeti la Bucharest Comedy Week:

1. Spectacolul lui Carlos Mencia – 27 septembrie la Sala Palatului, in deschidere Costel!

2. Spectacole de stand-up:

22-23 Septembrie: Dave Thompson, Sully O’Sullivan si Addy Van Der Borgh (la Hanul Gabroveni)

24 Septembrie: Dave Thompson, Ro Campbell si Paddy Lennox (la Hanul Gabroveni)

25 Septembrie: Dave Thompson, Ro Campbell si Paddy Lennox (la Hanul Gabroveni) + Daliso Chaponda si Teo, Vio si Costel (la Club 99)

26 Septembrie: David Tsonos si Brendan Dempsey (la Mojo) + Daliso Chaponda si Teo, Vio si Costel (la Club 99)

27 Septembrie: Wouter Meijs si Marcus Ryan (la Mojo) + Daliso Chaponda si Teo, Vio si Costel (la Club 99)

28 Septembrie: Matt Richardson si Martin Mor (la Mojo)

3. Black Light Theatre – 23-25 Septembrie la Sala Arcub

4. Concerte in Piata George Enescu: Quattrocelli, Men in Coats, Bruce Airhead, Tapinarii, Timpuri Noi, Fara Zahar.

5. Scurtmetraje – 24 Septembrie la Acuarela

Ce e si mai fain este ca oamenii au creat chiar si o aplicatie pentru Android in care puteti alege strict evenimentele de interes. Puteti descarca aplicatia Bucharest Comedy Week din Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.zigo.zigo.bcw

Aplicatia Bucharest Comedy Week

Ne vedem acolo!

 

In caz ca nu ati auzit de Bucharest Comedy Week:

Bucurestiul devine pentru o saptamana capitala comediei! Anul acesta, bucurestenii vor avea parte de un cadou special ce va marca o noua premiera in spatiul cultural romanesc: Bucharest Comedy Week – primul festival international de comedie organizat vreodata in Capitala! Evenimentul este sustinut de BCR – Banca Comerciala Romana si se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de spectacole si momente pline de umor ce vor deveni sursa unui val de entuziasm si de bucurie, un generator inepuizabil de zambete ce vor tranforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei. Organizat de Arcub – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel, festivalul este inclus in seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o initiativa a Primariei Municipiului Bucuresti.

 

  • Biletele pentru show-ul lui Carlos Mencia pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro, acestea fiind disponibile la mai multe categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 75, 115, 145, 170, 195 de lei. In perioada urmatoare, biletele vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, casa de bilete a Salii Palatului sau Libraria Mihai Eminescu.
  • Biletele pentru spectacolele gazduite de Sala ARCUB (strada Batistei nr. 14) pot fi achizitionate de la casa de bilete a salii ARCUB si de pe www.myticket.ro, acestea fiind disponibile la pretul de 30 de lei pentru: XXL (Fat Pig) si Flori, fete, filme sau baieti si la preturile  de 35, 45, si 55 lei, in functie de distanta fata de scena, pentru Black Light Theatre.
  • Biletele pentru restul pieselor de teatru si spectacole de stand-up comedy din locatiile partenere  pot fi achizitionate de la casele de bilete ale fiecarei locatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.